Inici Atletisme Podis anoiencs a la final nacional de cros escolar

Podis anoiencs a la final nacional de cros escolar

COMPARTIR

Més de 800 esportistes d’arreu de Catalunya han participat aquest diumenge 3 d’abril en la Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. La jornada, organitzada per la Unió dels Consells Esportius de Catalunya i el Consell Esportiu del Berguedà, s’ha disputat a Puig-reig. De la comarca de l’Anoia hi han participat 20 esportistes entre les categories prebenjamí i infantil.

Pol Mena, de l’IES Molí de la Vila, s’ha proclamat tercer en la categoria infantil masculí amb un temps de 5:10 en els 1600m. Etna Martínez, de l’Escola Maria Borés, s’ha proclamat segona en la categoria prebenjamí femení 2015 amb un temps de 2:44 en els 600m. D’altra banda, l’equip de l’Escola Pia d’Igualada, format per Roger Bisbal, Gerard Pont i Jan Roca, han aconseguit la segona posició per equip en categoria benjamí masculí.

Des del Consell Esportiu de l’Anoia volen donar l’enhorabona als guanyadors i guanyadores, i a totes i tots els participants de la comarca, i encoratgen a més esportistes escolars a participar en el Circuit de Cros de l’Anoia.

FER UN COMENTARI

*