Inici Poliesportiu Podi anoienc al Campionat de Debutants de patinatge artístic

Podi anoienc al Campionat de Debutants de patinatge artístic

COMPARTIR

El passat cap de setmana es va celebrar a Lliçà de Vall el campionat de Debutants de la delegació de Barcelona, últim campionat oficial de la temporada, amb la participació de més de 120 patinadors i patinadores de totes les categories de les modalitats de lliure, figures obligatòries i solo dance. Aquesta competició era molt important per tots ells, ja que significava el seu salt a categories.

Anna González (Patinatge artistic Piera), primera

Ana Gonzalez en debutant Infantil ha quedat primera del campionat amb clara superioritat respecte a la resta de patinadores i en debutant Cadet Judith ha obtingut la 14ª. posició realitzant igualment un bon disc llarg.

D´aquesta manera s´acaba la temporada oficial de competicions del 2018 amb aquestes dos noves incorporacions a categories i ja són 14 les patinadores del club pierenc demostrant el seu gran nivell Territorial i Nacional.

Ivet Bonet (Club Patinatge Artístic Igualada), segona

L’Ivet Bonet del Club Patinatge Artístic Igualada hi va participar en la categoria infantil de modalitat lliure. Les expectatives no eren gaire optimistes, ja que havia aconseguit l’accés tot just fa un mes, quan la majoria de les seves rivals feia mesos que preparaven aquesta competició.

Però finalment la Ivet va realitzar una brillant execució del seu nou disc llarg, i va aconseguir una extraordinària segona posició.
Així, el gran esforç d’entrenaments realitzat durant l’últim mes va donar els seus fruits.

Des del club s’ha rebut amb molta alegria aquesta brillant classificació, i es vol destacar també el treball de l’entrenadora Ester Torrabadella durant aquest intens últim mes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*