Inici Destacats Podi anoienc a l’Skyrace Comapedrosa

Podi anoienc a l’Skyrace Comapedrosa

L’esport anoienc ha brillat aquest diumenge a l’Skyrace Comapedrosa disputada aquest diumenge a Andorra, prova amb més de 500 participants i puntuable per a la Copa del Món. La prova ha estat totalment dominada pels atletes catalans.

La montbuienca Sheila Avilés va guanyar la prova, amb un crono de 3h17min16s, seguida dos minuts després de la igualadina Laura Orgué, que va fer un temps final de 3h19min29s. El tercer lloc va ser per a la japonesa Takako Takamura amb 3.26:43. La cursa constava de 21 quilòmetres i 2.280 metres de desnivell positiu, en un dia marcat per la calor i el vent que es presentava a les cotes altes.

Orgué liderava la prova durant els primers 15 quilòmetres, però dolors musculars l’han obligada a baixar el ritme. Igualment, l’atleta suma un nou podi al seu palmarès de proves internacionals com les darreres victòries a la Dolomites Skyrace i el Quilòmetre Vertical de Zegama i Cabanera.

En categoria masculina, el vallesà Jan Margarit va marcar el millor temps absolut de la jornada i, a més a més, va batre el rècord de la cursa, amb un temps de 2h35min36s, tot superant la marca que tenia fins ara el nord-americà Tom Owens.