Inici Destacats Poble Actiu presenta el videoclip de campanya “La Igualada Valenta, governa’t”

Poble Actiu presenta el videoclip de campanya “La Igualada Valenta, governa’t”

COMPARTIR

Aquest diumenge 12 de maig Poble Actiu ha fet el llançament de la cançó de campanya, que porta per títol “La Igualada Valenta, governa’t”. “Som la llavor d’un nou horitzó” i “lluita i somriu” són els missatges clau del videoclip de la candidatura, que a ritme de rumba demana el vot per Poble Actiu el proper 26 de maig.

El vídeo és un reflex de la Igualada mobilitzada, la que lluita i construeix col·lectivament, amb somriure i alegria. La de les entitats, els col·lectius mobilitzats, l’escola pública i la de l’1 d’octubre. La Igualada feminista, ecologista i republicana. El videoclip recull imatges de la ciutat i les seves activitats i les compagina amb moments d’actes que la candidatura ha anat celebrant al llarg d’aquests darrers mesos, sumant esforços i suports.

La lletra és de Poble Actiu, Albert Nieto i Sílvia Rodríguez, i ha comptat amb la música d’un equip format per igualadins i vilanovins: amb la veu i guitarra d’Albert Nieto; la veu de Nerea Platas; la veu i la guitarra de Joan Cruz; el baix i cors de Gerard Martínez Guitarra; cors d’Abel Boada; la percussió i bateria de Genís Riera; la trompeta i cors de David Nieto i la gravació i masterització a càrrec de Roger Tarragó.

El vídeo està disponible al canal de Youtube de Poble Actiu, i a les xarxes socials de la candidatura.

FER UN COMENTARI

*