Inici Política Poble Actiu presenta dissabte les seves propostes pel barri del Rec

Poble Actiu presenta dissabte les seves propostes pel barri del Rec

COMPARTIR

La candidatura de Poble Actiu, impulsada per la CUP, presentarà aquest dissabte 30 de març les seves propostes pel barri del Rec. Per la candidatura d’esquerra transformadora, el barri del Rec és
un barri amb futur que pot acollir nou sòl industrial, d’habitatges, d’equipaments i comercial. La xerrada s’engloba en un seguit d’actes que Poble Actiu organitzarà durant els mesos que falten fins a les eleccions municipals del 26 de maig. La xerrada serà dissabte 30 de març a les 11h del matí a l’Associació Manel Caro, “la Maca”, ubicada al Carrer Sant Antoni de Baix 33.

La xerrada consistirà en una exposició per part de l’arquitecte Toni Valls i el geògraf Alfons Recio, membres de l’equip guanyador del concurs d’idees per repensar el barri del Rec, que exposaran el projecte guanyador. Seguidament, membres de la candidatura de Poble Actiu exposaran quines propostes tenen pel barri del Rec i defensaran la necessitat que els canvis al barri s’englobi en un canvi de planejament general que necessàriament vindran de la mà del nou POUM. Així mateix, es presentaran les propostes d’urbanisme i mobilitat en relació a tota la ciutat. Finalment, l’acte clourà amb un debat amb les persones assistents.

FER UN COMENTARI

*