Inici Destacats Poble Actiu convoca la tercera sessió del Cicle “Tenim un Pla” sobre...

Poble Actiu convoca la tercera sessió del Cicle “Tenim un Pla” sobre l’educació artística a Igualada

COMPARTIR

Aquest dissabte 22 de gener a la Sala Polivalent del Centre Cívic de Fàtima (11 h)  tindrà lloc la tercera  sessió del Cicle “Tenim un pla. Pensem la política cultural d’Igualada”. L’acte, dedicat a reflexionar al voltant de “L’educació artística a Igualada”, comptarà amb una xerrada a càrrec de Pep Prats, creador del projecte Cantània i taula rodona amb professors d’arts de diferents disciplines com Arian Morera, Marta Riba, Teresa Riba, Maria Sanfores, Núria Planell i Xesca Vela.

El cicle de debats Tenim un pla

La campanya “Tenim un pla. Pensem la política cultural d’Igualada” té per objectiu reflexionar i debatre sobre l’estat de la cultura i la política cultural actual, paral·lelament a la celebració d’Igualada, Capital de la Cultura Catalana 2022. Tots els actes, que tindran lloc cada mes des de l’octubre 2021 al maig 2022, estaran oberts a la ciutadania i comptaran amb la participació de representants d’equipaments, entitats, creadors, programadors i centres artístics locals així com representants d’espais i projectes artístics de fora d’Igualada.

Després del tercer acte aquest dissabte 22 de gener, el següent serà el dissabte 19 de febrer al Museu de la Pell. La quarta jornada “Cultura transformadora, perifèria i privilegis culturals”, comptarà amb una xerrada a tres veus entre el poeta Pol Guasch; la gestora cultural i representant de KULT, Laura Arau i l’escriptor Feliu Formosa. L’Escorxador serà l’escenari de la penúltima sessió del cicle, que tindrà lloc el dissabte 26 de març. “Omplim L’Escorxador de cultura”, una xerrada i visita guiada a l’equipament. L’acte final de campanya tindrà lloc el dissabte 14 de maig a l’Ateneu Igualadí, una última sessió on es presentarà una publicació amb un recull de les conclusions.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*