Inici Destacats La Pobla de Claramunt viurà una nova Setmana de la Gent Gran

La Pobla de Claramunt viurà una nova Setmana de la Gent Gran

COMPARTIR

La gent gran de la Pobla de Claramunt viurà, del 26 de maig al 3 de juny, la seva setmana, que arribarà a la dinovena edició. Durant aquestes jornades, des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació per a l’Oci de la Gent Gran, s’organitzaran una sèrie de propostes, que es clouran amb un dinar, que enguany comptarà amb la presència de la coneguda periodista Sílvia Cóppulo.

Les activitats s’iniciaran el dissabte 26 de maig amb una missa cantada i, a continuació, un concert a càrrec de l’Agrupació Coral la Llàntia, que tindran lloc a partir de les 7 de la tarda a l’església de Santa Maria. El diumenge 27 de maig, a la 1 del migdia a la Sala Municipal d’Exposicions, s’inaugurarà una mostra amb el títol “Entre el passat i el present”, que s’organitza des de l’Agrupació Fotogràfica Castell la Pobla de Claramunt.

La col·lecció de fotografies, que és una de les novetats que s’ha inclòs en la programació d’enguany, es podrà visitar fins al dissabte 2 de juny. L’horari d’obertura serà de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. Aquesta mostra és una iniciativa original i curiosa en què els poblatans i les poblatanes de la tercera edat que hi han volgut col·laborar en seran els protagonistes.

El dilluns 28, a partir de 2/4 de 6 de la tarda al parc de Sant Galderic, tindrà lloc una de les activitats més consolidades d’aquesta setmana, el Juguem Plegats, una sèrie de jocs i tallers en què es vol potenciar l’intercanvi generacional entre avis i infants. S’organitzaran diferents propostes, com tallers de manualitats, de pintar la cara, jocs tradicionals i una ballada de sardanes, entre d’altres.

El dimarts 29 de maig es farà un bingo, que tindrà lloc a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Jardí. A més de jugar i passar una bona estona, els assistents podran compartir un berenar. Per al dimecres 30 de maig s’ha programat una sortida a Lleida, que inclourà una visita guiada a la Seu Vella i als racons del nucli antic de la ciutat, dinar i ball. L’hora de sortida serà a les 8 del matí des de l’Hotel Robert.

Com altres anys, el dijous 31 de maig, hi haurà una tarda de ball. En aquesta ocasió, anirà a càrrec del músic Bartomeu i a la mitja part, hi haurà una exhibició del grup de sevillanes. L’activitat tindrà lloc a partir de les 6 a l’Ateneu Gumersind Bisbal. El dissabte 2 de juny, a les 7 de la tarda a l’Ateneu Gumersind Bisbal, es representarà la comèdia “Ruth i Mercè. Separades…i què?”.

I la XIX Setmana de la Gent Gran es clourà amb un dinar de germanor en homenatge a la gent gran, que tindrà lloc el diumenge 3 de juny a partir de les 2 del migdia al Restaurant Mas dels Vivencs. Enguany es comptarà amb la presència de la periodista Sílvia Cóppulo.

En el transcurs d’aquest acte, s’homenatjarà l’àvia i l’avi més grans del municipi, que són Pilar Soteras, de 103 anys, i Ramon Cervelló, de 95 anys. També es farà un reconeixement als poblatans i les poblatatanes nascuts entre el 1942 i el 1944, i que seran 51. Després del dinar, hi haurà un ball amb el grup A Vives Veus que clourà la festa i la setmana.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*