Inici Societat La Pobla de Claramunt tindrà un skatepark

La Pobla de Claramunt tindrà un skatepark

COMPARTIR

El passat mes d’abril es van iniciar les obres per construir un nou skatepark a la Pobla de Claramunt. Les obres consisteixen en l’acondicionament d’una parcel·la de propietat municipal situada al carrer Marie Curie al costat de la llar d’infants Sol Solet. En concret es preveu construir una plataforma de formigó i instal·lar uns mòduls per a jocs de lliscament (skate, rollers, scooters i bicicletes).

La parcel·la té una superfície total de prop de 2.000 metres quadrats, tot i que l’skatepark només ocuparà uns 390 metres quadrats de paviment i 350m2 de talussos. L’accés a la zona es farà pel mateix carrer Marie Curie mitjançant escales i paviment de formigó.

L’accessibilitat també es farà pel parc anterior a la llar d’infants i per darrera d’aquesta. També es construiran unes grades que facilitaran la integració paisatgística de la zona i que seran un punt de trobada entre els usuaris del parc.

L’empresa adjudicatària de l’obra és Construccions Plàcid Rosell SLU, que executa les obres per 48.153,62 €. Les obres està previst que s’acabin a mitjans de juliol.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*