Inici Societat La Pobla de Claramunt tindrà aquest 2018 els nous semàfors a la...

La Pobla de Claramunt tindrà aquest 2018 els nous semàfors a la C-244

COMPARTIR

Com ja s’ha convertit en tradicional durant les festes nadalenques, l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt va oferir al Teatre Jardí, una recepció als treballadors, professors dels cursos i tallers i entitats locals per desitjar-los bones festes. A la trobada hi van assistir més d’una setantena de persones. L’alcalde, Santi Broch, acompanyat de regidors del Consistori, va adreçar unes paraules als presents, en què va fer un repàs de l’any 2017.

Broch va fer una radiografia dels esdeveniments que han tingut lloc a Catalunya en l’àmbit polític, marcats pel referèndum de l’1 d’octubre. L’alcalde va demanar que el 2018 “torni a regnar el seny i la bona voluntat de la gent que fa l’alta política perquè tot s’acabi bé”.

En l’àmbit local, el màxim representant del Consistori poblatà va esmentar algunes de les actuacions que s’havien dut a terme en les diferents àrees i va assumir que algunes accions previstes per al 2017 es materialitzarien el 2018. En aquest sentit, es va referir a la col·locació de semàfors a la carretera C-244, la urbanització de la zona de darrera del consultori o la connexió dels pàrquings de Sant Galderic i de la Mare de Déu de la Llet.

En el transcurs del parlament, Santi Broch va anunciar les converses amb el Bisbat per fer una cessió del local on fins fa poc hi havia la botiga de cal Juanito i que ubicaria una sala d’exposicions. Després del discurs de l’alcalde, es va fer un reconeixement a Francesc Surroca, poblatà que va ser vigilant de la Sala Municipal d’Exposicions entre els anys 2007 i 2017.

FER UN COMENTARI

*