Inici Destacats La Pobla de Claramunt suspèn finalment la seva Festa Major

La Pobla de Claramunt suspèn finalment la seva Festa Major

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha decidit suspendre finalment la Festa Major del municipi. Davant la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia de la Covid-19, en el mes de juny l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt va decidir ajornar la Festa Major d’enguany i passar-la així a la segona setmana de setembre.

Des de la regidoria de Cultura i Festes, juntament amb la Comissió de Festes de la Pobla, s’ha treballat preparant i programant la Festa Major del 10 al 13 de setembre amb la voluntat de poder celebrar així la festa més esperada pels poblatans i poblatanes, però el risc de contagi que suposen les aglomeracions de persones i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries competents, han acabat suspenent la celebració.

Des de l’ajuntament, a través d’un comunicat, volen agrair “els esforços de totes les persones i entitats que han estat treballant per dur a terme la Festa Major i estem convençuts que, encara que és una decisió difícil i dolorosa, els poblatans i poblatanes entendran la situació actual i ens retrobarem de nou l’any vinent amb la Festa Major que el poble es mereix”.

FER UN COMENTARI

*