Inici Societat La Pobla de Claramunt recupera la figura del sereno

La Pobla de Claramunt recupera la figura del sereno

COMPARTIR

La Pobla de Claramunt ha recuperat la figura del sereno, un ofici que estava oblidat. L’Ajuntament ha posat en marxa aquest nou servei durant el mes de novembre amb l’objectiu de donar un extra de tranquil·litat als poblatans i a les poblatanes, que feia temps que reclamaven més vigilància durant les hores nocturnes.

Les funcions del sereno són recórrer els diferents barris i carrers del municipi, de dilluns a diumenge, de les 7 de la tarda a les 6 de la matinada, amb un cotxe logotipat com a “Control”. A més de millorar la sensació de seguretat al poble, aquesta servei també controla els equipaments municipals i en cas de detectar alguna deficiència en l’enllumenat públic o en el mobiliari urbà ho comunica per tal de procedir al seu arranjament.

De moment, el servei s’oferirà fins a mitjan de març de 2020. Des de l’Ajuntament aquests primers mesos es consideren com una prova pilot per ajudar a definir-ne l’índex d’efectivitat i decidir el seu seguiment els propers anys.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Total para lo que va a servir. El que crea que ese sereno va a estar tod la noche dando vueltas sueña, quizás los primeros días después ya. Y el que se crea que esa persona se va a enfrentar a algún maleantes o ladrón también sueña. Y aún sueña más el que se crea que si descubre algún ladrón o algo y se llama a los mossos dichos van a aparecer rápido.
    No se yo me pregunto, no hay los suficientes habitantes en la poblá como para que ya hubiera algún policía local?

FER UN COMENTARI

*