Inici Política La Pobla de Claramunt recapta més de 2.000 euros pels presos i...

La Pobla de Claramunt recapta més de 2.000 euros pels presos i exiliats polítics

COMPARTIR

El passat 23 de febrer es va organitzar la 2a Calçotada Popular pels Presos i Exiliats Polítics Catalans, una iniciativa del CDR de la Pobla de Claramunt per recaptar fons per les persones que segueixen injustament empresonades i a l’exili.

La calçotada d’enguany va tenir un gran èxit, amb la participació de més de dues-centes persones entre comensals i col·laboradors i les actuacions a mig matí de la Coral La Lira de la Pobla (que aquest any compleix el seu 100 aniversari) i dels bastoners de Sant Llorenç d’Hortons.

Havent dinat, els assistents també van poder gaudir de la música lleugera i tradicional d’en Carles Belda per acabar donant pas al bingo solidari pels presos i exiliats polítics. A més, un dels bingos de la tarda va destinar la recaptació als empresonats d’Altsasu.

La recaptació total de la calçotada d’enguany va ser de 1.917,00€, dels quals se’n destinaran 1.150,20€ a la Caixa de Solidaritat pels Presos i Exiliats Polítics Catalans i 766,80€ per finançar accions del CDR de la Pobla de Claramunt. Els bingos que es van sortejar després del dinar van recaptar un total de 383,00€, que també aniran destinats a la Caixa de Solidaritat; i la recaptació del bingo especial va ser de 138,00€, que anirà íntegrament destinada a la Asociación Gurasoak de pares i mares dels presos d’Altsasu.

La proposta d’enguany també va rebre un ampli suport i col·laboració de nombroses empreses, comerços i entitats de la localitat.

FER UN COMENTARI

*