Inici Societat La Pobla de Claramunt prepara una temporada de piscina adaptada a la...

La Pobla de Claramunt prepara una temporada de piscina adaptada a la Covid-19

COMPARTIR

De l’1 de juliol al 6 de setembre la piscina municipal de la Pobla de Claramunt torna a l’activitat però, enguany i com altres municipis, ho fa adaptant el seu funcionament per tal de fer-lo compatible amb la normativa i a les recomanacions destinades a evitar el contagi de Covid-19. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament ha elaborat un pla d’obertura que recull un seguit de mesures destinades a garantir la seguretat de les persones.

Les principals novetats a tenir en consideració per a l’ús d’aquest equipament són que es redueix l’aforament. El consistori ha previst dos escenaris per a limitar l’accés al 30 % o al 50 % segons les recomanacions vigents. No es podran fer servir els vestidors. No hi haurà servei de bar. La distància mínima haurà de ser de 2 metres entre persones. S’estableixen dues franges horàries: els matins, d’11 a 15 h, i les tardes, de 16 a 20 h. L’adquisició d’entrades diàries es podrà fer, fins amb una setmana d’antelació, al web municipal, així com els abonaments per a majors de 65 anys.

Més enllà d’aquest conjunt de mesures, l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt fa també una crida a la responsabilitat de les persones usuàries per tal que facin ús de les instal·lacions de la manera més segura possible per a elles mateixes i per a la resta de banyistes.

FER UN COMENTARI

*