Inici Societat La Pobla de Claramunt posa en marxa els seus tercers pressupostos participatius

La Pobla de Claramunt posa en marxa els seus tercers pressupostos participatius

COMPARTIR

Fins al pròxim 30 d’abril tots els poblatans i poblatanes poden presentar de manera individual o col·lectiva les seves propostes per a prendre part de la tercera edició dels pressupostos participatius que impulsa l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt. Actualment, i un cop presentada la convocatòria que disposa d’una partida de 35.000 €, el procés es troba en fase d’elaboració i presentació de propostes a través dels formularis que es fan arribar a les llars de tots els veïns i veïnes o al corresponent apartat de la plataforma Participa 311.

 Els projectes que es proposin han de complir amb una sèrie de condicions com, per exemple, trobar-se dins de les competències municipals, no superar el límit pressupostari establert o complir amb criteris de sostenibilitat. Un cop recollides les aportacions ciutadanes, aquestes hauran de rebre la validació tècnica i seran publicades i donades a conèixer. Finalment, totes les persones majors de 16 anys del municipi podran votar un total de 3 propostes. Els projectes escollits seran aquells que rebin més vots sempre que la suma dels seus pressupostos sigui la més propera al límit econòmic establert.

 En les anteriors ocasions en les quals l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha dut a terme processos similars, la població ha triat la instal·lació d’una pantalla de cinema a l’Ateneu Gumersind Bisbal i la posterior programació de cinema o la millora del Camí de la Costa.

FER UN COMENTARI

*