Inici Societat La Pobla de Claramunt planteja incentius per als vehicles de baixes emissions

La Pobla de Claramunt planteja incentius per als vehicles de baixes emissions

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt va aprovar, en el Ple ordinari del dimecres 23 de maig, una moció a favor de la mobilitat sostenible i dels vehicles de baixes emissions. El text, presentat pel grup municipal Participa!, es va aprovar per unanimitat.

En els acords es proposa crear bonificacions en l’Ordenança Fiscal número 3, que és l’Impost sobre els Vehicles de Tracció Mecànica, per als vehicles de baixes emissions classificats com a Zero o Eco. Aquest canvi, però, s’incorporaria a les Ordenances Fiscals de l’any 2019.

Es planteja potenciar la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i que els mitjans mòbils utilitzats per la brigada municipal siguin de baixes emissions. Aquesta substitució però s’haurà de fer progressivament i segons l’ús. Un altre dels punts que s’inclouen en aquest text és ampliar i millorar els aparcaments de bicicletes, que en determinats punts del municipi ja existeixen. També es proposa fer una campanya informativa sobre els avantatges fiscals i ambientals per a l’adquisició de vehicles de baixes emissions.

FER UN COMENTARI

*