Inici Societat La Pobla de Claramunt fa obres per millorar la seguretat a l’entorn...

La Pobla de Claramunt fa obres per millorar la seguretat a l’entorn de l’escola

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt està portant a terme, des de final de juliol, una actuació per millorar la seguretat a l’entorn de l’escola Maria Borés. L’obra és la primera fase del projecte del Camí Escolar, redactat per la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu promoure i facilitar que els infants pugin anar al col·legi a peu o amb bicicleta.

L’actuació s’està realitzant al carrer de Josep Aguilera i consisteix en l’ampliació de la vorera on es troba l’accés principal al centre educatiu i la construcció d’un pas elevat per tal de reduir la velocitat dels vehicles i donar més garanties de seguretat als vianants. També s’està fent una millora de l’accés a l’escola per a les persones amb mobilitat reduïda a l’entrada situada al carrer de Francesc Salvà.

L’obra l’està portant a terme l’empresa Construccions can Galan i té un cost de més de 17.000 euros, que es cobriran amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. L’actuació finalitzarà abans d’iniciar el curs escolar.

El projecte del Camí Escolar el va redactar l’ens provincial el 2015, a petició del Consistori poblatà. El treball inclou una sèrie de propostes que es podrien dur a terme, com l’ampliació de voreres, les interseccions elevades per reduir la velocitat o el canvi a sentit únic d’algun carrer. Cal tenir present que aquest estudi no té com a finalitat l’eliminació del trànsit de vehicles que circulen pels vials propers al col·legi o la prohibició del seu pas a determinades hores.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*