Inici Destacats La Pobla de Claramunt obre l’agenda d’activitats nadalenques

La Pobla de Claramunt obre l’agenda d’activitats nadalenques

COMPARTIR

La Pobla de Claramunt ja ha obert l’agenda d’activitats amb motiu de les festes de Nadal. Des de l’Ajuntament i des de les entitats locals s’organitza un ampli ventall de propostes, la majoria de les quals ja s’han convertit en una tradició. Les representacions dels alumnes d’anglès i dels nens i nenes de la llar d’infants, l’arribada del patge Faruk, la Copa Nadal de Natació o el Pessebre Vivent, són alguns dels actes programats per a aquests dies.

Des de la regidoria de Joventut, a través del Cau Jove, es porten a terme diverses activitats adreçades al jovent poblatà. Del 3 al 14 de desembre, a l’espai juvenil a la tarda, es fa un taller de decoracions nadalenques i del 10 al 22 del mateix mes es disputa un campionat de Fifa 19. El dijous 13 de desembre, a les 5 de la tarda, es portarà a terme un taller de torrons i el dijous 20 de desembre, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la festa de l’amic invisible.

A l’escola Maria Borés, a partir del dilluns 10 i fins al dijous 20 de desembre, es farà la campanya de recollida de joguines per a Creu Roja. Les donacions es podran fer de les 9 del matí a la 1 del migdia i de les 3 a les 5 de la tarda al vestíbul del centre. Els joguets han de ser nous, no bèl·lics i no sexistes.

El diumenge 16 de desembre, a la Sala Municipal d’Exposicions, s’inaugurarà la mostra de pintura de Fina Vives, que portarà per títol “Pinzellades del Mediterrani”. L’acte inaugural tindrà lloc a la 1 del migdia i la col·lecció, organitzada per la regidoria de Cultura, es podrà visitar fins al 29 de desembre. L’horari d’obertura serà de dimarts a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.

El dilluns 17 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Jardí, tindrà lloc la recepció de Nadal que cada any ofereix l’Ajuntament als treballadors i treballadores i a les entitats locals. El dimarts 18 de desembre, a partir de les 7, l’Ateneu Gumersind Bisbal acollirà la representació que els nens i nenes de la Llar d’infants Municipal Sol Solet oferiran als pares, mares i familiars.

El dimecres 19 de desembre, també a les 7 de la tarda i a l’Ateneu, l’alumnat de les classes d’anglès oferirà una escenificació que enguany tindrà com a temàtica el concurs Got Talent. A més de la representació, es rebrà la visita del Pare Noel. Les dues representacions les organitza la regidoria d’Educació i el professorat.

Per al dijous 20 de desembre, a les 7 de la tarda a l’Ateneu, la regidoria de Benestar Social està preparant una festa de Nadal amb una demostració de sevillanes, sardanes i balls en línia. Un cop finalitzi la demostració, s’oferirà un pica-pica amb productes nadalencs per als assistents.

L’agenda d’activitats de Nadal es tancarà el 5 de gener, amb la cavalcada de Reis. A més dels actes esmentats, la Pobla de Claramunt acollirà la Copa Nadal de Natació, el Pessebre Vivent, el concert de Nadal de la Coral La Lira, el Casalet i el Juga al Nadal, entre d’altres propostes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*