Inici Societat La Pobla de Claramunt estrena una app per als veïns

La Pobla de Claramunt estrena una app per als veïns

COMPARTIR

La regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt va presentar, el passat 24 de novembre, una aplicació per a mòbils que té com a objectiu ser una nova eina de comunicació i d’interacció amb la ciutadania. L’App inclou diferents continguts amb informació sobre el municipi, així com un apartat per comunicar incidències.

La presentació va tenir lloc al vespre al Teatre Jardí. L’acte el va obrir l’alcalde, Santi Broch, que va explicar que la posada en marxa d’aquesta nova aplicació “és un pas més en el procés d’incorporació de les noves tecnologies a l’administració local”. Broch també va afegir que aquest era un dels projectes de la regidoria de Comunicació en aquest mandat i ja “és una realitat”.

El regidor de Comunicació, Lluís Pérez, va afirmar que l’App es vol que sigui “una porta oberta als poblatans i les poblatanes, a través de la qual podran estar informats i alhora interactuar amb l’administració local”. Pérez va comentar que aquesta nova eina comunicativa és un projecte viu, que s’anirà adaptant i ampliant amb la incorporació de nous apartats per tal de fomentar la participació de la ciutadania.

Tot seguit, va intervenir Sergi Casado, de l’empresa APPAjuntaments, que ha dissenyat i realitzat el nou canal de comunicació. Casado va destacar que qui es descarregui la nova App “serà com portar la Pobla de Claramunt a la butxaca”. Segons va explicar, l’aplicació té tres característiques bàsiques: ser un canal directe amb el ciutadà, ser una eina bidireccional entre l’administració i la ciutadania i suposa un salt tecnològic important.

Per acabar, va intervenir Mar Cirera, de l’empresa APPAjuntaments, que va desglossar el contingut de la nova aplicació. L’App està dividida en cinc grans apartats que són: notícies, agenda, visita’ns, informació d’interès, un mapa del municipi i incidències. Mar Cirera va fer un esment especial en aquest darrer apartat i va explicar els passos que ha de seguir un ciutadà per comunicar una incidència, que permet fer una fotografia i geolocalitzar el lloc on es troba el desperfecte.

La nova aplicació ja es pot descarregar i és compatible tant per a IOS com per a Android. L’acte de presentació de l’App va ser la darrera activitat inclosa dins de la programació de les Festes Culturals, que es va iniciar a mitjan de setembre i que s’ha allargat fins aquest mes de novembre.

FER UN COMENTARI

*