Inici Festes La Pobla de Claramunt engega la Setmana de la Joventut

La Pobla de Claramunt engega la Setmana de la Joventut

COMPARTIR

El jovent de la Pobla de Claramunt podrà gaudir, del dimecres 13 al diumenge 17 de juny, d’una nova edició de la Setmana de la Joventut, que serà la setzena. Durant cinc dies, des de l’entitat Barrufet Roig s’han programat diverses activitats, com un campionat de vòlei sorra, el correbars, un concert, un dinar i un bingo, un tast de cervesa artesana o una botifarra popular. Aquestes dues darreres propostes són una novetat en la programació d’enguany.

La setzena Setmana de la Joventut s’obrirà el dimecres 13 amb un Campionat de Vòlei Sorra, que arribarà a la cinquena edició. El torneig tindrà lloc a partir de les 4 de la tarda al parc de Sant Galderic. El preu de la inscripció és de 4 €, amb consumició. Les inscripcions es poden fer a través del Facebook de l’entitat organitzadora.

El dijous 14, a 2/4 de 8 del vespre a la Piscina Municipal, es farà un tast de cervesa artesana per parelles, que anirà a càrrec de Pol Doncel. El preu per participar en aquesta activitat és de 15 euros per persona i els tiquets es poden adquirir fins al mateix dijous al matí a l’Estanc o al bar-restaurant El Cau de l’Ais.

A les 9 del vespre, al bar de la Piscina Municipal, es farà un sopar a la fresca. Les reserves s’han de fer al mateix bar de la piscina i el preu és de 10 euros el menú. A 2/4 d’11 de la nit, al mateix espai, hi haurà un concert amb Ferran Exceso.

El divendres 15 tindrà lloc un dels actes més consolidats de la Setmana de la Joventut, el Correbars. El lloc de sortida serà des de la plaça dels Països Catalans, a partir de les 8 del vespre. Enguany es comptarà amb l’animació del grup Hopeta Street Band, que combinen instruments de vent i de percussió. A les 12 de la nit al parc de Sant Galderic, hi haurà un concert amb els grups Karaokes Band, Toc i DJ OGT.

El dissabte 16, a les 7 de la tarda a la plaça dels Països Catalans, tindrà lloc la tercera edició de la pujada de caixes, una activitat que consisteix en anar col·locant caixes de cervesa i aguantar-s’hi a sobre. A 2/4 de 10 de la nit a la mateixa plaça, es farà una botifarrada popular. El preu és de 5 euros i inclou l’entrepà i la beguda. Els tiquets es poden comprar fins el divendres 15 a l’Estanc o al bar-restaurant El Cau de l’Ais.

Després del sopar, a les 11 de la nit al mateix espai, hi haurà Micro Obert, una activitat que consisteix en què la gent pugi a l’escenari a interpretar, per exemple, una peça musical o a explicar un acudit. Tot seguit, hi haurà música fins a la matinada.

La darrera jornada, el diumenge 17, a les 2 del migdia a la plaça dels Països Catalans, hi haurà un dinar popular. El preu és de 10 euros i els tiquets es poden comprar fins el divendres 15 a l’Estanc o al bar-restaurant El Cau de l’Ais. A les 5 de la tarda a la mateixa plaça, es farà un bingo. L’organització de la Setmana de la Joventut compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*