Inici Cultura La Pobla de Claramunt elaborarà un mapa del seu patrimoni cultural

La Pobla de Claramunt elaborarà un mapa del seu patrimoni cultural

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt i la Diputació de Barcelona han signat un conveni per a la realització del Mapa de Patrimoni Cultural del municipi. L’acte de signatura va tenir lloc el dimecres 25 de juliol a la Sala de Plens de l’Ajuntament i va anar a càrrec de l’alcalde, Santi Broch, i del diputat de Cultura, Oriol Lladó.

Aquest document recollirà tots els béns culturals locals, entre els quals s’inclouran els dos molins paperers que hi ha a les entrades del municipi i que estan en procés per declarar-los Béns Culturals d’Interès Local (BCIL). El cost d’aquest projecte és de 9.910 €, dels quals 7.928 € els aportarà l’ens provincial i 1.982 € (un 20 per cent), l’Ajuntament.

A la signatura del conveni hi van assistir diversos regidors i regidores del Consistori. El diputat de Cultura també va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i va visitar el Castell de Claramunt, en companyia de l’alcalde i de la regidora de Cultura, Esther Touriñán. Santi Broch va obsequiar Oriol Lladó amb diverses publicacions editades per l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

*