Inici Societat La Pobla de Claramunt fa diagnosi de la seva xarxa de sanejament

La Pobla de Claramunt fa diagnosi de la seva xarxa de sanejament

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona, a petició de l’Ajuntament, està elaborant un Pla Director de Sanejament de la Pobla de Claramunt. El treball l’està realitzant una empresa de consultoria especialitzada en el món de l’aigua, HQA-Hidrologia i Qualitat de l’Aigua, SL, contractada per l’ens provincial. L’objectiu d’aquest pla és millorar la gestió i l’eficiència de la xarxa municipal de clavegueram.

L’alcalde, Santi Broch, va fer referència a aquest tema en l’apartat d’informes d’alcaldia del Ple ordinari del 26 d’abril. En una primera fase del treball, que està a punt de finalitzar, l’empresa està realitzant un inventari de la xarxa existent.

En una segona fase es farà una diagnosi de l’estat d’aquesta xarxa, que inclourà la identificació de les necessitats i les propostes de millora. També es dissenyarà un pla per portar a terme les inversions en diferents etapes i les propostes per a la gestió i manteniment de la xarxa. És previst que el treball estigui enllestit abans de finalitzar aquest any.

Aquesta actuació està inclosa dins del catàleg de recursos proporcionats per la Diputació de Barcelona. Dins d’aquesta línia de subvencions de la “Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat”, enguany des de l’Ajuntament s’han sol·licitat, entre d’altres accions, l’elaboració d’un estudi de camins municipals i d’un mapa del patrimoni cultural, que estan, actualment, en tràmit. Ja han estat estimades, entre d’altres, una exposició sobre els refugiats o l’adquisició de tres aparells desfibril·ladors.

FER UN COMENTARI

*