Inici Destacats La Pobla de Claramunt celebrarà una nova Fira de la Candelera

La Pobla de Claramunt celebrarà una nova Fira de la Candelera

COMPARTIR

La Pobla de Claramunt celebrarà diumenge vinent, 2 de febrer, una nova edició de la Fira de la Candelera. En l’edició d’enguany, el programa d’activitats començarà dissabte i s’allargarà fins al dilluns 3 de febrer, festivitat de Sant Blai.

Dissabte 1

A 2/4 de 8 de la tarda , a l’Ateneu Gumersind Bisbal, primer Concert Musical de la Candelera. A la primera part actuaran els músics: Eduard Casals, amb la viola de corda i l’ocarina; Maria Bou, violoncel; Marta Carceller, violí, i Oriol Carceller, flauta travessera. A la segona part, la coral La Lira, sota la direcció de Marta Carceller i l’acompanyament de Marta Torres al piano, oferiran un escollit repertori.

Com a cloenda del concert, els músics i cantaires de La Lira oferiran una cançó conjunta per commemorar el centenari de la construcció del Centre Republicà, avui Ateneu Gumersind Bisbal.

L’acte compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt.

Diumenge 2

De 9 a 10 del matí se celebrarà el 2n Ral·li Fotogràfic “Fira de la Candelera”. Els participants s’han d’inscriure a la plaça de l’Ajuntament.

De les 9 del matí a les 2 del migdia, Mercat d’Artesania i d’Alimentació, amb: elaboració d’espelmes; el racó de la Vella Candelera; el pregoner de la Candelera; els bunyols de la Candelera; la màgia i protecció de les herbes, i Fem Bugada!, a l’entorn de l’antic safareig.

A 2/4 de 12 del matí, a l’església de Santa Maria, missa solemne cantada per la Schola Cantorum  d’Igualada i benedicció de candeles. Després de missa, l’Schola Cantorum oferirà una cantada.

A la 1 del migdia, a la plaça de l’Ajuntament, ballada de sardanes. A 2/4 de 12 del migdia , a la Sala Municipal d’Exposicions, inauguració de la mostra col·lectiva d’artistes poblatans.

Dilluns 3

A 2/4 de 6 de la tarda , a l’Ateneu Gumersind Bisbal, espectacle infantil: “Karibu, cançons i danses per un món més just”, amb entrada gratuïta.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*