Inici Poliesportiu La Pobla de Claramunt acull prop de 900 participants al cros comarcal

La Pobla de Claramunt acull prop de 900 participants al cros comarcal

COMPARTIR

El passat dissabte es va celebrar el Cros Comarcal de l’Anoia, en el marc del 5è Cros Escolar i Cursa Popular de la Pobla de Claramunt, organitzat per l’AMPA i l’escola Maria Borés conjuntament amb el Consell Esportiu de l’Anoia i l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt i patrocinat per una quarantena d’establiments i empreses Locals.

Enguany hi havia tot un repte per l’organització: el canvi d’ubicació, a la zona de Can Galan, i la previsió de quadruplicar els participants habituals pel fet d’organitzar l’edició del Cros Comarcal.

Tot i que la previsió meteorològica era incerta durant la setmana, el temps va respectar la competició i no va ploure. Va ser l’edició més participada d’aquesta competició a la Pobla de Claramunt amb un total de 872 participants en total, sumant els participants del cros escolar i cursa popular.

Els més matiners van ser els nois i noies de primària iniciant la primera sortida a les 10 amb els Alevins seguit per Benjamins i Pre-Benjamins amb un total de 470 participants en les categories d’educació primària..

Sobre 2/4 d’11 es va realitzar la primera entrega de medalles i trofeus als tres primers/es classificats/des de cada categoria, al primer/a corredor/a local i a l’equip guanyador tenint en compte el lloc d’arribada dels tres primers atletes de cada equip en arribar a la línea d’arribada.

Els guanyador de les categories d’Aleví van ser: Roger Quintana i Laia Alonso, Benjamí: Aleix Morón i Martina Solá i Pre-benjamí : Marí Pain i Èlia Martinez. Tot seguit es va realitzar esperat sorteig d’una bicicleta de muntanya de 26” gentilesa dels patrocinadors.

Sobre les 3/4 d’1, es van reprendre les curses d’educació secundaria: els Cadets i Infantils , i tot seguit dels més petits: P5, P4 i P3; i tancant la competició amb la cursa popular, que enguany es desenvolupava per un entorn privilegiat entre camins i corriols direcció els mollons amb pujades i baixades i una distància de 2,850metres.

En acabar les curses es va fer entrega dels trofeus de les categories de secundària amb els guanyadors ; Cadet: Abdel Hakim i Carlota Dìaz i Infantil : Jan Solà i Sira Díaz . Seguint amb els guanyadors d’educació infantil; P5 :Pol Pozo i Anna Salvador, P4: Hugo Molina i Sheila March i P3: Carles González i Mariona Cuadrado. Tot seguit, es va fer el sorteig de la bicicleta de 16” pels més petits. Per finalitzar la jornada es va fer l’entrega dels tres primers classificats de la Cursa Popular que van guanyar: Jordi Balaguer i Mariona Planas i el darrer sorteig d’un val de compra valorat en 50€ entre els més grans.

Les classificacions es poden consultar a la pàgina web del Consell Esportiu de l’Anoia. I les fotografies , vídeos , i cronologia del projecte en aquesta pàgina de Facebook.

Des de l’organització volen agrair la col·laboració de tothom que ha fet possible la prova.

FER UN COMENTARI

*