Inici Poliesportiu La Pobla de Claramunt acull el seu primer open de billar

La Pobla de Claramunt acull el seu primer open de billar

COMPARTIR

Una seixantena de jugadors van participar, el dissabte 19 i el diumenge 20 de maig, al primer Open de billar Blackball de la Pobla de Claramunt: La competició, organitzada pel club Carme 8 Pool amb la col·laboració de l’Ajuntament, va tenir lloc a l’Ateneu Gumersind Bisbal i va aplegar participants vinguts d’arreu de Catalunya.

El dissabte hi va haver més d’una quarantena de jugadors es va disputar i els tres primers classificats van ser Quim Reyes, de Castellgalí, Quique Calderón, de Castelldefels, i Jonathan González, de Sabadell.

El diumenge es va disputar la cinquena i última prova del Catalunya Blackball Tour, amb un total de 60 participants, i convé destacar l’excepcional victòria aconseguida per la jove promesa local Dani Blanca, que va fer un grandíssim torneig i va eliminar a alguns dels millors jugadors que hi ha avui en dia al blackball català.

Els organitzadors fan una bona valoració de l’activitat ja que es el primer any que es munta un torneig d’aquest nivell a la Pobla de Claramunt. L’activitat va comptar amb el suport de diverses empreses i establiments.

L’objectiu és fer d’aquest torneig un referent al poble, igual que s’ha fet a Carme durant 15 anys.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*