Inici Poliesportiu Pluja de medalles per l’Anoia Club Gimnàstic

Pluja de medalles per l’Anoia Club Gimnàstic

COMPARTIR

L’Anoia Club Gimnàstic ha arrencat la temporada de gimnàstica artística amb 140 gimnastes i amb excel·lents resultats. El passat cap de setmana es va celebrar el Torneig Ciutat d’Olot de gimnàstica artística femenina i masculina. L’Anoia C.G. va participar amb 8 gimnastes que en total s’han endut 7 medalles i dues copes per equips. La gimnasta Jana Busquets en la categoria de Via olímpica 1, amb excel·lents exercicis, va quedar cinquena a l’aparell de terra i setena en les asimètriques. La gimnasta Kala Tolosa en la categoria de Base 6, va realitzar un molt bon paper i va obtenir molt bones notes, cal destacar, 10.600 a l’aparell de salt.

Pel que fa els gimnastes masculins, en la categoria de Promoció 1, Yago Guitian, Miquel Canet i Pau Alamo, van obtenir el bronze per equips i l’Yago Guitian va obtenir la medalla de bronze a l’aparell de cavall amb arcs. I en la categoria de Promoció 3, Bernat Munné, Nil Lopez i Oriol Acosta, van obtenir la medalla de plata per equips. El gimnasta Nil Lopez s’ha endut 4 medalles individuals, or a l’aparell d’anelles, or a l’aparell de salt, plata a paral·leles i bronze a barra fixa. El gimnasta Bernat Munné es va endur l’or a barra fixa i per acabar el gimnasta Oriol Acosta que es va endur l’or a l’aparell de terra. Les entrenadores són Laura Muñoz i Juliana Botelho.

5 podis a Barcelona

El passat dissabte al complex esportiu, Mar Bella a Barcelona, es va disputar la tercera i última fase de gimnàstica artística del Consell esportiu escolar de Barcelona. L’Anoia CG va representar Igualada amb excel·lents exercicis per part de totes les seves gimnastes, que van demostrar una gran evolució als entrenaments. En la categoria prebenjamí van competir les gimnastes, Aura Cots, Clàudia Casas, Etna Mendez, Jana Busquets, Júlia Molina, Marina Bertran, Mia Muñoz, Paula Casado i Raquel Granados. Jana Busquets va obtenir el primer lloc en la classificació general, el segon lloc a asimètriques i el primer lloc a la classificació final de les tres fases, també a l’aparell d’asimètriques.

En la categoria benjamí van competir, Berta Garcia, Elba Roca i Irina Cuadras. En la categoria aleví, Araceli Sanchez, Clara Sevilla, Mariane Roca i Noa Alamo. I en la categoria cadet/juvenil, Aina Sànchez que va obtenir el tercer lloc a la classificació de les tres fases a l’aparell d’asimètriques i el cinquè lloc a la classificació general. El diumenge 30 d’abril, aquesta gimnasta es va proclamar subcampiona a la classificació general de la cinquena jornada de gimnàstica del Consell esportiu escolar del Baix Llobregat. I el diumenge passat, 06/05, va ser el torn de les gimnastes federades de la categoria promogym 2 A, Laís Canet i Paula Duarte, i promogym 2 B, Kala Tolosa, Martina Quilez i Núria Garcia. Totes van demostrar una gran evolució i van obtenir molt bones notes, destaquem a l’aparell de terra 9.800 de la Núria i 10.000 de la Kala, a salt 10.400 de la Paula, 10.000 de la Laís i 9.800 de Kala, a barra d’equilibri 10.000 de la Martina i 9.800 de la Kala.

FER UN COMENTARI

*