Inici Destacats El ple de la Pobla de Claramunt aprova aturar l’aplicació de l’article...

El ple de la Pobla de Claramunt aprova aturar l’aplicació de l’article 155

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt va aprovar, en una sessió extraordinària el passat dimarts, una moció per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya amb l’aplicació de l’article 155. El text es va aprovar amb sis vots a favor i dues abstencions.

El primer punt de l’ordre del dia era aprovar la urgència de la sessió. El grup municipal de Participa! va llegir un comunicat en desacord amb la convocatòria del Ple i es va retirar. A continuació, es va passar a tractar el text de la moció, que es va aprovar amb algunes modificacions de com s’havia presentat inicialment.

Els quatre acords que inclou el text són els següents: manifestar el suport al Govern de Catalunya i al Parlament per fer efectiu el mandat popular; condemnar la violació dels drets fonamentals a Catalunya a través de les mesures repressives aplicades per l’Estat espanyol contra la població i les institucions catalanes; instar el Govern espanyol i els partits que li donen suport a aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola, i comunicar aquest acord al President de la Generalitat de Catalunya, a la Presidenta del Parlament de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis, a l’Associació de Municipis per la Independència, al Govern espanyol i als grups polítics del Parlament de Catalunya.

FER UN COMENTARI

*