Inici Destacats El Ple de Jorba aprova el nou cartipàs municipal

El Ple de Jorba aprova el nou cartipàs municipal

COMPARTIR

L’Ajuntament de Jorba ha celebrat aquest dimecres el ple que posa en marxa el nou cartipàs municipal per la legislatura 2023-2027 i que estableix les àrees de gestió de l’equip de govern encapçalat per l’alcaldessa Pilar Queralt.

El nou govern municipal s’estructura de la manera següent:

Pilar Queralt Canet. Alcaldessa i responsable de la regidoria de règim intern, mobilitat sostenible, entitats, igualtat, serveis socials, cultura i festes, gent gran i joventut i salut.

Pep Vallès Solà. 1r Tinent d’alcalde i responsable de la regidoria d’hisenda, manteniment d’espais públics, obres municipals i sostenibilitat del medi natural.

Marta Alonso Martínez. 2a tinent d’alcalde i responsable de la regidoria d’urbanisme, llicències d’activitats, habitatge i energia.

Adrià Domènech Rivera. Regidor de desenvolupament econòmic, educació i esports.

El Ple també va aprovar la constitució dels grups polítics, l’establiment de la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple que se celebraran trimestralment, la creació i designació de la comissió especial de comptes, la creació del consell d’alcaldia, el nomenament de representants de la corporació en òrgans col·legiats i una modificació pressupostària.

Finalment, va tenir lloc el sorteig dels membres de la mesa electoral per a les eleccions general del 2023.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*