Inici Bàsquet Ple de victòries a l’Òdena Club Bàsquet

Ple de victòries a l’Òdena Club Bàsquet

El sènior masculí davant l’UE Capellades (64-38) i el sots25 masculi davant el CB Gelida “b” (63-43) s’han estrenat amb victòria en els seus respectius campionats, mentre que el sots25 femení ha sumat la tercera victòria consecutiva.

Sots 25 Femení
Òdena CB 56 – Nou Bàsquet Olesa B 36
Parcials: 15-8, 12-7, 15-7, 14-14

Tercer partit i tercera victòria per les noies de Jose Mª Ortiz. Un primer parcial de 13 a 2 en 5 minuts feia preveure quin seria el rol del partit, rapidesa en els atacs i la pressió en defensa havien de ser la clau per sortir endavant. Malgrat ser superiors la diferència a la mitja part només se situava en els 12 punts ja que les jugadores locals, tot i provar reiteradament el tir exterior no hi tenien encert. El NB Olesa per la seva banda no va aprofitar en cap moment l’alçada d’alguna de les seves jugadores i el seu joc es va centrar en les individualitats.

El parcial de 15 a 7 del tercer quart va acabar de sentenciar el partit augmentat la diferència a 20 amb un resultat final de 56 a 36.

Van jugar per l’Òdena CB: Marín 5, Júlvez 8, Raja 13, Monclús 2, Farreras 10, Forn 10, Família 4, Freixas 4.