Inici Destacats El Ple de Capellades nomena Marta Alarcon com a nova regidora

El Ple de Capellades nomena Marta Alarcon com a nova regidora

COMPARTIR

Aquest dimecres 15 d’abril s’ha celebrat la primera sessió telemàtica del Ple de l’Ajuntament de Capellades gràcies a la plataforma impulsada des de LocalRet. La sessió s’ha pogut seguir des del canal Youtube de l’Ajuntament de Capellades en directe i també a la carta quan es desitgi.

El ple ha comptat amb la participació de tots els regidors i regidores, excepte la número dos socialista, Núria Bonfill, qui va excusar la seva participació.

L’Alcalde va demanar començar la sessió fent un minut de silenci per totes les víctimes que ha anat deixant la Covid-19, amb una menció concreta a Josep Xaubet, pare del regidor Jordi Xaubet.

Seguidament, es va procedir a les qüestions de l’ordre del dia, començant per l’aprovació per unanimitat de la celebració telemàtica d’aquest ple. També per unanimitat es va aprovar l’acta de la darrera sessió, celebrada el 26 de febrer.

Un dels punts més destacats de l’ordre del dia va ser el nomenament de la republicana Marta Alarcon com a nova regidora de l’Ajuntament. Després de prometre el seu càrrec va rebre les felicitacions i millors desitjos de la resta de grups polítics per treballar des del nou càrrec.

En tractar-se d’una sessió ordinària, el Ple va acabar amb els habituals precs i preguntes, on els regidors de l’oposició van demanar a l’equip de govern diferents qüestions sobre la gestió de l’actual situació. Per exemple, l’alcalde Salvador Vives va explicar que el material que ha arribat des de la Diputació -22 mascaretes i 40 granotes– s’ha destinat a la Residència i els guants als treballadors presencials de l’Ajuntament. També va detallar com la desinfecció dels diferents vials es fa a través d’una empresa externa i que la màquina d’escombrar polvoritza els carrers amb una barreja de clorur i lleixiu.

Per la seva banda, el portaveu d’ERC va voler reconèixer el paper dels diferents grups de l’oposició per la seva capacitat d’empatia i voluntat de col·laboració amb l’equip de govern en la gestió de la situació actual.

La sessió es va aixecar a tres quarts de 7 de la tarda.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*