Inici Destacats La plataforma ‘Sumem per Masquefa’ presenta el seu candidat i equip

La plataforma ‘Sumem per Masquefa’ presenta el seu candidat i equip

COMPARTIR

El passat dissabte 19 de novembre es va presentar ‘Sumem per Masquefa’, la plataforma sorgida a partir de la unió de les diferents sensibilitats de l’esquerra política a Masquefa. Conformen la candidatura els equips del PSC i de l’Espai Comú de Masquefa.

L’acte, que va aplegar a més de 120 persones a la Sala d’Actes del Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa, va servir per presentar tant el projecte de ‘Sumem per Masquefa’ com el seu candidat i part de l’equip.

La primera part de l’acte va estar protagonitzada per l’Iván Fraile, regidor del PSC al govern de Masquefa i la Isabel Lumeras de l’Espai Comú. Ambdós van posar de manifest l’oportunitat de sumar esforços per oferir una proposta política municipalista que aposti netament pel màxim progrés, la màxima la igualtat i la màxima justícia social a nivell local. D’aquesta manera es va presentar al públic els ideals de ‘Sumem per Masquefa’.

A continuació Daniel Gutiérrez com a candidat i conjuntament amb part de l’equip de ‘Sumem per Masquefa’ van desgranar alguns dels reptes als que s’enfronta la ciutadania de Masquefa i que esdevenen els eixos de la proposta política que presenta la candidatura: Educació, habitatge, llibertat i seguretat, equilibri territorial i innovació social per no deixar ningú enrere. També és van anunciar algunes mesures clau pel nou mandat: promoure el Pacte per l’Educació de Masquefa, obertura de l’escola de música municipal, consolidació i millora del cos de policia local, generar d’un fons d’habitatge públic, posada en marxa del carnet jove de Masquefa amb serveis i descomptes o crear el sistema de serveis a demanda per la Gent Gran, entre d’altres.

Daniel Gutiérrez, candidat de ‘Sumem per Masquefa’ i tinent d’alcalde remarca que: és il·lusionant aquesta mirada a Masquefa des d’una perspectiva d’àmplia esquerra i amb un equip preparat i format per veïns i veïnes que tenen lideratge, compromís, iniciativa, criteri i responsabilitat’.

El candidat fa una crida a mobilitzar tot el vot progressista per fer possible un govern de ‘Sumem per Masquefa’ que lideri el projecte de futur innovador, sostenible, transformador i a l’alçada de les necessitats dels veïns i veïnes de Masquefa.

FER UN COMENTARI

*