Inici Societat La Plataforma Salvem Als Peluts reclama una protectora d’animals comarcal

La Plataforma Salvem Als Peluts reclama una protectora d’animals comarcal

COMPARTIR

La Plataforma Salvem Als Peluts s’ha presentat amb ganes de treballar i de fer arribar les seves demandes directament als Ajuntaments i la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD). Volen que es compleixi la llei de protecció dels animals a cada municipi i exigeixen una protectora per l’Anoia.

Un dels principals objectius que impulsat la creació de la plataforma és el de treballar per garantir el benestar dels animals perduts i abandonats, així com vetllar pel seu destí. “Volem saber l’estat del seu benestar quan es fan les recollides dels animals perduts i abandonats i fer-ne el seguiment”, expliquen. També vetllaran perquè les colònies de gats siguin adequades i disposin dels recursos necessaris per gestionar-les.

Però un dels reptes és l’execució del projecte i la construcció d’una protectora a la comarca de l’Anoia per fer front a tots els abandonaments i animals perduts.

Compromís polític contra el maltractament animal i l’actuació per complir les lleis de la protecció dels animals.

Recollida de signatures

La plataforma ha començat a recollir signatures per tal de tenir força per portar a terme els seus propòsits. Dissabte van començar a posar fil a l’agulla amb l’adhesió de suports per al manifest de l’entitat. Hi ha diferents establiments i serveis que col·laboren en la recollida de firmes.

Aquests són els llocs on es pot firmar per la Plataforma Salvem Als Peluts: a l’Escola Vilamúsics (Soledat núm. 20 Igualada), Panela&Coco (av. Montserrat núm. 15 Vilanova del Camí), Bar Londres (Mossèn Amadeu Amenós, local núm. 6 Vilanova del Camí), ETT Grupo Norte (Retir núm. 34 Igualada), La Couture Creative (Òdena núm. 30 Igualada), Supermas (Santa Llúcia núm. 15 Vilanova del Camí), La Corseteria (Soledat núm.16 Igualada), Peluqueria Kissus (Guix núm. 11 Vilanova del Camí), Ánforas (Onze de setembre núm. 10 Vilanova del Camí), Lamusik (Sant Joan Baptista, 53 Igualada), Restaurant Les Moreres carretera de Valls km 3,2 Santa Margarida de Montbui) i Artístic (Sant Isidre 104-106 Vilanova del Camí).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*