Inici Societat La plataforma Montbui per una sanitat digna anuncia mobilitzacions per recuperar serveis...

La plataforma Montbui per una sanitat digna anuncia mobilitzacions per recuperar serveis al CAP

COMPARTIR

La plataforma Montbui per una Sanitat digna va celebrar una assemblea el passat 10 de novembre per informar de la situació de la sanitat al municipi. A la assemblea van assistir un centenar de veïns i veïnes i es van exposar els inconvenients i dificultats que troben a l’hora de necessitar un dels serveis que s’havien estat prestant al CAP de Montbui abans de la pandèmia.

Denuncien que «ja no disposem de pediatres, ni ginecòleg, ni traumatòleg i hem d’esperar 15 dies per una cita presencial amb el metge de capçalera. Perquè la gent del nostre poble si necessita pediatra ha d’anar a Vilanova del Camí i si necessita servei de ginecologia o traumatologia ha d’anar a Igualada?. Per molt que ho vulguin vestir d’una nova organització per oferir «millors serveis» per nosaltres només son retallades i no estem disposades a patir-les».

A l’assemblea es va crear un grup de treball i es va decidir iniciar una sèrie d’accions reivindicatives per revertir aquesta situació. La plataforma avança que «estem decidits a arribar on calgui per aconseguir-ho. Estem parlant de la salut de més de 10.000 habitants que tenim dret a uns serveis sanitaris dignes. Amb la salut de les persones no s’hi juga».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*