Inici Destacats La plataforma ciutadana Ara és demà obre a Piera la seva nova...

La plataforma ciutadana Ara és demà obre a Piera la seva nova seu

COMPARTIR

La plataforma ciutadana, Ara és demà-Piera, inaugura la seva nova seu dissabte 7 d’octubre a les 12:30 hores al Carrer Sant Bonifaci, 14 de Piera. Aquest acte comptarà amb la presència de diverses personalitats de la política com: Joan Josep Nuet, Marina Albiol, Jéssica Albiach i David Cid.

Des de la formació expliquen que “hem volgut crear un nou espai on acollir a tot vilatà que ho necessiti, tant si és per presentar una queixa o una suggerència per millorar el municipi. També el volem obrir als vilatans i entitats del municipi que necessitin un espai de reunió al poble i, al nostres estudiants per si necessiten d’un espai on estudiar i fer treballs en grup. Els nostre local estarà sempre obert pels nostres vilatans”.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de Joan Josep Nuet, Coordinador general d’EUiA,diputat i secretari tercer de la Mesa del Parlament de Catalunya, que ens parlarà de la situació catalana actual; Marina Albiol, eurodiputada per Izquierda Unida al Parlament Europeu, que ens parlarà de l’statu quo de la Unió Europea; Jéssica Albiach, membre de Catalunya en Comú, diputada al Parlament de Catalunya i portaveu d’Educació, àrea de la qual ens parlarà en l’acte inaugural i, David Cid, Coordinador Nacional d’Iniciativa per Catalunya Verds, el qual iniciarà el debat de les confluències com a model de futur.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*