Inici Poliesportiu Plata per l’Anoia Club Gimnàstic a la Copa Catalana

Plata per l’Anoia Club Gimnàstic a la Copa Catalana

COMPARTIR

El passat dissabte va celebrar-se a Vic la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística femenina, per la categoria de Base 1 a Base 5. El club igualadí Anoia Club Gimnàstic, va estar representat per un equip de Base 1 petites, gimnastes de l’any 2011, format per Carla Maria Jordan, Mia Rodríguez i Paula Casado, un equip de Base 1 grans, gimnastes de l’any 2010, format per Marina Bertran, Mia Muñoz i Raquel Granados, i finalment un equip de Base 3 mitjanes, gimnastes del 2007 i 2008, format per Laís Canet, Maria Farré, Mariona Puig i Núria Pelfort.

Totes han desenvolupat excel·lents exercicis, i l’equip de Base 1 grans, va obtenir la plata en la classificació per equips. Cal destacar també les puntuacions de les gimnastes de base 1 petites, Carla Maria Jordan que va quedar setena i Mia Rodríguez que va quedar novena, a l’aparell de terra. De Base 1 grans destaquen Marina Bertran que va quedar novena a l’aparell d’asimètriques i onzena a la classificació individual general, i Raquel Granados que va quedar vuitena a l’aparell de terra i quinzena en la classificació individual general. En la categoria de Base 3 mitjanes hi havia un total de 135 gimnastes d’arreu de Catalunya, i cal destacar la puntuació de la Mariona Puig que amb un 9.300 va quedar 39a a l’aparell de terra. Des del club feliciten tant les gimnastes com les tècniques Alícia Borrega i Juliana Botelho.

D’altra banda, 10 gimnastes de l’Anoia Club Gimnàstic van competir el mateix dissabte a Gelida, en la tercera jornada del Consell esportiu del Baix Llobregat, que va ser la primera de la temporada per la categoria alevina. Van ser les gimnastes, Aina Leonés, Clàudia Costa, Clara Sevilla, Clara Miserachs, Júlia Bisbal, Martina López, Noa Alamo, Noa Guillem, Paula Arrevola i Selma Valls. Va estar la primera competició per a 6 d’aquestes gimnastes que van entrar en el món de la gimnàstica el passat mes de setembre. El club felicita a les gimnastes i també a la seva entrenadora, Lisa Santa.

 

FER UN COMENTARI

*