Inici Festes Planeta Viu finalitza amb èxit el Casalet ‘Viu el Nadal’

Planeta Viu finalitza amb èxit el Casalet ‘Viu el Nadal’

COMPARTIR

[Img #3682]Després d’haver realitzat cinc setmanes de Casal el passat estiu a Cabrera d’Anoia amb molt èxit, Planeta Viu ha tornat a oferir servei a aquesta població coincidint amb les festes de Nadal. El Casalet ‘Viu el Nadal’ es va fer els dies 27, 28, 31 de desembre, i 2, 3 4 de gener, de 9 a 1 del migdia a l’Escola Les Oliveres, de Canaletes (Cabrera d’Anoia).

El resultat ha estat molt satisfactori per part de tots els infants, que van poder gaudir durant sis dies d’una varietat d’activitats mediambientals i lúdiques; gimcanes, jocs d’arreu del món, inflables, elaboració d’instruments musicals, jocs i esports, tallers d’energies renovables, manualitats, tallers de cuina… Tots amb una aportació educativa en valors i Medi Ambient.

Planeta Viu ha donat les gràcies a l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia i l’AMPA per la seva col•laboració, i als infants i pares/mares, per la seva confiança i participació.
Aquesta entitat sense ànim de lucre té la seu a La Torre de Claramunt i compta amb delegacions a Vilanova del Camí i Igualada. Per a més informació podeu consultar la pàgina web www.planetaviu.org

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*