Inici Societat ‘Nosaltres i el planeta’ centrarà el concurs de fotografia de Dones amb...

‘Nosaltres i el planeta’ centrarà el concurs de fotografia de Dones amb empenta

COMPARTIR

Dones amb Empenta (DAE) convoca una nova edició del concurs fotogràfic Com ens veiem les dones?, que enguany dedica a “NOSALTRES I EL PLANETA”. La data límit per a presentar obres és el 22 de març, inclòs, per Instagram @donesambempenta #ConcursDAE2020, o per mail: donesambempenta@dae.cat

Aquest concurs de fotografia on-line se celebra amb motiu del 8M i és per a dones sense distinció d’edat ni de procedència. DAE proposa fer una reflexió sobre un tema concret, cada any diferent, amb perspectiva de gènere, i expressar-lo a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible com és la fotografia.

El tema “Nosaltres i el planeta” gira a l’entorn de la situació d’emergència climàtica que vivim i de la necessitat de buscar alternatives que siguin sostenibles i respectuoses amb la vida i el mediambient.

Es poden presentar fins a 3 obres, de tècnica lliure. Cal enviar-les a l’adreça de correu electrònic donesambempenta@dae.cat on ha de constar: Títol, breu explicació de l’obra, nom complet de l’autora, adreça postal i telèfon. En cas de participació directa per Instagram: Títol, breu explicació de l’obra i nom complet de l’autora.

S’estableixen 3 categories: Primer Premi, de 100 €, Segon Premi, de 75 €, i Premi del Públic, de 50 €, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. Els dos primers premis seran decidits pel jurat format per a aquesta edició. El Premi del Públic serà per la fotografia més votada per Facebook i Instagram fins el divendres 27 de març a les 12:00h am.

L’entrega de premis se celebrarà al centre Mont-Àgora, el dissabte 28 de març, a les 19.30h. Les fotos es podran veure per Facebook i Instagram a mesura que avanci el concurs i en exposició, del 28 de març fins el 19 d’abril, al mateix Mont-Àgora.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*