Inici Destacats Una placa al Parc Central recordarà la igualadina Marina Tomàs Jorba, fundadora...

Una placa al Parc Central recordarà la igualadina Marina Tomàs Jorba, fundadora del Circ Raluy

COMPARTIR

El proper dissabte 23 d’abril, a la una del migdia, tindrà lloc un acte d’homenatge a la Igualadina Marina Tomàs i Jorba la matriarca del Circ Raluy que va fundar juntament amb el seu marit, Lluís Raluy. La família ha donat una gran nissaga circense amb extensions com el Circ Històric Raluy, el Circ Raluy Legacy i el Circ Rosa Raluy, que han estès aquesta passió als fills i ara a les netes i nets.

L’acte d’homenatge serà la descoberta d’una placa memorial al Parc Central d’Igualada, lloc habitual de parada del circ. A més a més dins d’aquest acte es procedirà a la donació a la ciutat d’Igualada del fons bibliogràfic i documental del món del circ a Igualada, del periodista i expert en el món del circ, l’igualadí Josep Elias i Farré.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Una bona notícia entre tantes de dolentes o pèssimes que llegim cada dia. Té molt de mèrit el món del circ, que es manté malgrat el món telemàtic que vivim, i que se n’hagi fet un recull crec que és molt interessant per a tothom. I de tots els circs, per a Igualada aquest és el més emblemàtic, sense dubte (potser també ho seria en Tortell Poltrona i el seu circ CRIC). Felicitats!

FER UN COMENTARI

*