Inici Bàsquet La Plaça de Cal Font d’Igualada acollirà novament el 3×3 de Bàsquet

La Plaça de Cal Font d’Igualada acollirà novament el 3×3 de Bàsquet

COMPARTIR

Dissabte 16 de juny, a la plaça de Cal Font d’Igualada torna el 3X3 integrat ara al Circuit 3×3 FCBQ (Federació Catalana de Basquetbol). En aquesta ocasió, Igualada és una de les 10 seus catalanes d’aquest esport i compta amb una important novetat: els guanyadors de cada categoria passaran a la final de Barcelona que es celebrarà el 25 d’agost.

El 3X3 és obert a tothom i a totes les categories, des de mini fins a sènior. Es preveu una assistència de més 500 jugadors que ompliran la plaça de Cal Font de bon bàsquet amb 14 pistes i les dues centrals BBVA on es disputaran les finals. A més de les competicions per categories, es celebraran els concursos Joieria Costa de tir, two ball i triples, amb molts bons premis. Aquest anys es comptarà amb un servei de massatges i reflexologia, a càrrec del nou col.laborador MIPS.

El dissabte 16 de juny serà una festa a Cal Font amb bàsquet, photocall, sortejos, i sorpreses com els xecs regal de Global Salut o l’entrada gratis per a la zona d’aigües del gimnàs Wellness Cal Font per als majors de 18 anys (caldrà que portin banyador) per al mateix dia o bé per un altre. A més, tota la plaça comptarà amb Wifi Iguana.

Les inscripcions estaran obertes fins el 9 de juny i cal adreçar-se a la web de la FCBQ a https://igualada.3x3basquetcatala.cat/t/circuit…/inscription

Aquest torneig compta amb la col.laboració de la Federació Catalana de Bàsquet i, també, del BBVA, Ajuntament d’Igualada, Bon Preu – Esclat, New York Institute, Costa Joieria Rellotgeria, Global Salut, Wellness Cal Font, Events, Caldereria Dayma, Tranvisa, Iguana Comunicacions, Clínica Dental Anoia, Donacces, MIPS i Ràdio Igualada.

FER UN COMENTARI

*