Inici Poliesportiu Pitch & Putt bonÀrea celebra el VI Torneig Clínica Dental Anoia

Pitch & Putt bonÀrea celebra el VI Torneig Clínica Dental Anoia

[Img #7032]El cap de setmana del 4 i 5 de maig el camp de bonÀrea va celebrar el VI Torneig Clínica Dental Anoia de l’emblemàtic Circuit de Pitch & Putt de l’Anoia Golf Club, aquesta tercera convocatòria va congregar a una cinquantena de socis dels 130 participants, cal destacar els grans resultats de l’armada igualadina.

Els jugadors, ja coneixedors de les dificultats del terreny, van oferir el seu talent en uns dies immillorables [Img #7031]per a la pràctica d’aquest bell esport. L’arribada de la primavera era més que notable, el sol va enlluernar tots dos matins mentre bufaven brises d’aire que es feien agrair. Les darreres pluges van permetre que la gespa estigués en un envejós verd adequat per a un bon joc; el principal adversari foren els greens amb unes difícils posicions de bandera que posaren a prova l’habilitat dels nostres jugadors.

Passats els dos dies de competició les classificacions van quedar de la següent manera: En Scratch va ser Ramon Jardí qui va vèncer amb la magnífica puntuació de 40 punts firmant una volta de només 50 cops. Ja en Hcp Inferior el guanyador va ser Enric Sanz qui va imposar-se amb 39 punts, en segona posició a quatre punts va quedar Ramon Jardí amb els seus 35 i completant el podi, amb un punt menys que l’anterior, Lluís Cucurull amb 34 punts. En Hcp Superior fou el jove Manel Martí Rosich el que va signar la millor targeta del torneig amb 43 punts, al segon esglaó hi trobem l’Enric Sánchez, el Jaume Fainé i el Bernat Martí tots amb 37 punts, i en tercera posició varen empatar el David Bacardit i el Josep Casas Avante amb 36 punts. En categoria femenina va vèncer Núria Bosch amb 38 punts, amb tres de marge respecte Marta Cucurull amb 35 a la segona posició, i tancant el pòdium trobem Montse Corcelles amb 33 punts. I per últim en categoria Juvenil també va guanyar Manel Martí amb els ja esmentats 43 punts, més endarrerits quedaren Bernat Martí, segon en solitari amb 37 punts, i tercera Marta Cucurull amb els seus 35.

Cal esmentar la presència del patrocinador de la prova en Josep Folguera el qual va lliurar els trofeus a tots els guanyadors acompanyat pel President del Pitch & Putt bonÀrea, en Xavier Sunyer. Un cop acabat el lliurament varem gaudir d’un gran sorteig amb una vuitantena de regals gentilesa de La Clínica Dental Anoia i de bonÀrea.

D’aquesta manera, doncs, les dues proves al camp de bonÀrea varen quedar finiquitades i les classificacions queden més ajustades i més emocionants. Ja que els marges cada cop son més estrets entre els deu primers classificats. De ben segur la propera prova al difícil camp de Bellpuig l’1 de juny servirà per marcar diferències.

Recordem que la propera trobada del XII Circuit de Golf serà el proper 11 de maig al camp de Fontanals Golf al cor de La Cerdanya, us hi esperem!

També el mateix dissabte dia 11 l’Equip participant al Campionat de Catalunya de Clubs, el Tecnocim AGC, es desplaça a Bonmont per defensar el tercer lloc amb 227 cops en la classificació general el que comporta l’ascens directe a segona divisió, el segons classificat té 225 cops i l’equip dels amics de l’Urgell, lideren brillantment amb 220 cops, molta sort al sempre ventós camp de Bonmont a Mont-roig del Camp