Inici Societat La piscina municipal de Les Comes reobre després d’unes obres de millora

La piscina municipal de Les Comes reobre després d’unes obres de millora

COMPARTIR

La piscina municipal de Les Comes d’Igualada va obrir novament les seves portes divendres després d’haver estat tancada per realitzar-hi un seguit de millores durant les últimes setmanes. Aquesta última actuació ha comptat amb una inversió de 472.750€ que han servit per reparar el forjat del sostre del soterrani del vas de la piscina coberta i per realitzar una remodelació interior de les instal·lacions de la piscina coberta de les Comes.

L’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que aquesta última inversió s’ha de sumar a les inversions que s’han fet durant aquests últims deu anys a la piscina municipal de Les Comes que ascendeixen a un total de 756.226€.

Algunes de les actuacions més destacades han estat les millores en la ventilació dels vestidors i de la piscina, amb una inversió de 41.764€, el canvi de clor a radiació ultraviolada amb un cost de 41,390€, el canvi de llums a tecnologia Led amb un cost de 31.000€, la nova canalització aigua calenta dutxes amb una inversió de 35.000€, les millores en l’accessibilitat de la piscina amb 11.000€ o el nou marcador i porteries waterpolo de 9.249€, entre d’altres.

Aquestes inversions són una mostra clara i constant de la prioritat que suposa la piscina per l’Ajuntament d’Igualada que és, tal i com ha explicat Marc Castells, “una de les instal·lacions cabdals en la pràctica esportiva de la nostra ciutat i que reuneixen un nombre més gran d’usuaris que se l’han fet seva i la gaudeixen dia rere dia”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*