Inici Societat La piscina d’Òdena obrirà portes dissabte

La piscina d’Òdena obrirà portes dissabte

COMPARTIR

La piscina municipal d’Òdena començarà la temporada de bany el proper dissabte 5 de juny i romandrà oberta fins al 12 de setembre. Els horaris de la instal·lació seran de dilluns a diumenge de 10 a 20h.

La venda d’abonament és oberta a tothom, residents o no al municipi, i és que les noves mesures permeten un major aforament. El període de venda d’abonaments és del 31 de maig al 23 de juny (o fins a exhaurir places) a les oficines de l’Ajuntament en l’horari habitual.

L’opció de venda d’entrada individual serà al mateix recinte de la piscina. El preu per infants i joves de 5 a 17 anys i adults majors de 60 anys és de 3€, mentre que l’entrada per a joves i adults de 18 a 59 anys, els dies laborables és de 4€ i festius de 5€. Els adults de més de 60 anys, i persones que tinguin concedida la invalidesa absoluta o d’un 33% o superior i residents a Òdena, l’entrada és gratuïta.

Els abonaments de temporada poden ser familiars o individuals. Així la unitat familiar amb un fill/a de 5 a 17 anys ambdós inclosos, 75€, amb dos fills/es de 5 a 17, 82€, amb tres fill/filles o més de 5 a 17 anys, 84€, unitats familiars monoparentals amb un fil/a de 5 a 17, 60€, monoparentals amb dos o més fills/es de 5 a 17 anys, 67€, unitats familiars en les quals un dels membres tingui concedida la invalidesa absoluta o superior al 33€ amb un fill/a de 5 a 17 anys, 60€, el mateix però amb dos o més fills/es de 5 a 17, 67€.

Els abonaments individuals poder ser: per infants de 5 a 17 anys ambdós inclosos, 35€, adults de 18 a 59 anys ambdós inclosos, 55€ i adults de més de 60 anys i persones que tinguin concedida la invalidesa absoluta o d’un 33% o superior i residents a Òdena, 35€.

El relaxament de les mesures també deixa recuperar serveis que la temporada passada no podien estar en funcionament. Enguany els banyistes podran fer ús dels vestidors i les hamaques i com sempre hi haurà el servei de bar, el control d’accés, el servei de socorrisme i la neteja i desinfecció pertinents que requereix l’equipament.

El darrer dia de piscina, 12 de setembre, l’entrada serà gratuïta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*