Inici Art Pinzellades molt personals, a la Sala Municipal d’Exposicions de la Pobla de...

Pinzellades molt personals, a la Sala Municipal d’Exposicions de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

Des del diumenge 8 d’octubre, les parets de la Sala Municipal d’Exposicions de la Pobla de Claramunt estan recobertes de les creacions pictòriques de nou alumnes de l’Escola de Pintura local, que tenen com a professora la poblatana Pilar Gil. La mostra, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, la va inaugurar l’alcalde, Santi Broch.

A la col·lecció, que porta per títol “La realitat dels somnis”, es recullen una cinquantena de quadres d’aquestes nou alumnes que són: M. Teresa Brugués, M. Rosa Sabaté, Rosa Romeu, Montserrat Riba, Leonor García, Montserrat Vidal, Roser Chiva, Angelina Solé i Eulàlia Gibert. També es pot veure alguna obra de la professora.

La riquesa i l’originalitat d’aquesta mostra rau en la seva diversitat, tant pel que fa a estils, com a colors i formats. Cada pintora marca la seves creacions amb la seva personalitat i, per això, podem trobar des de paisatges, flors o bodegons fins a pintura abstracte. La gamma i la intensitat de colors també és molt diversa, així com la mida.

Aquesta exposició és el resultat de l’intens treball d’aquestes nou alumnes, que veuen com el somni d’exposar les seves obres es fa realitat. Les classes de pintura es fan els dimarts, de les 4 a les 7 de la tarda, al Local Social de l’Ateneu.

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 22 d’octubre. L’horari de visita és de dilluns a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i el diumenge, de les 12 a les 2 del migdia. Aquesta mostra està inclosa dins de la programació de les Festes Culturals, que es va iniciar el segon cap de setmana de setembre i s’allargarà fins al novembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*