Inici Art La pintora igualadina Anna Carretero presenta nova col·lecció

La pintora igualadina Anna Carretero presenta nova col·lecció

COMPARTIR

L’exposició de la pintora acollirà dues col·leccions, “Mentre els carrers dormien” i “Finestres de Natura”. Olis i acrílics en diversos formats mantenint la coherència del seu estil pictòric tan personal i singular.

Mentre els carrers dormien es una sèrie d’obres creades en temps de confinament. El procés creatiu va seguir el tempo i batec d’aquell temps excepcional, una oportunitat que l’artista va aprofitar per connectar amb els seus paisatges interiors. Tretze olis pintats entre el març i juny de 2020.

Seguint la seva pulsió creativa, enceta Finestres de Natura, acrílics sobre cartolina i llenços, una obra floral plena de fantasia. Divuit finestres composen la col·lecció. En el procés fa un salt explorant formats més grans i comença a pintar els seus jardins a les parets, iniciant així la faceta de pintura mural.

L’obra de la pintora neix a la natura, font d’inspiració absoluta per a crear els seus paisatges evocadors i universos amagats entre textures. Pintura intuïtiva, lluminosa i colorista que convida a contemplar. La sensibilitat és la connexió de l’obra amb la mirada de l’espectador.

A la sala també hi es podrà gaudir d’objectes i creacions d’amics artesans: Pep Tort, Cristina Lladó i Marc Monsó que vestiran juntament amb les pintures d’Anna Carretero l’espai de l’exposició.

El duet Sal&Pebre, amb sons de Bossa Nova, participarà en la inauguració virtual de la mostra amb un vídeo que podreu veure a les xarxes.

L’exposició es podrà visitar del 7 d’abril al 7 de maig a la Sala Nivell 46, Carrer Sant Magí 46 d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*