Inici Gent Pinten un mural en honor a Lluís Companys a Capellades

Pinten un mural en honor a Lluís Companys a Capellades

COMPARTIR

[Img #32566]Dissabte, dia 8 d’octubre, al carrer de Lluís Companys de Capellades, just darrere el monument commemoratiu, es va efectuar la pintada d’un mural al•lusiu al personatge històric que dóna nom al carrer, Lluís Companys i Jover, perquè llueixi ens els actes institucionals que fa uns anys es dediquen a aquest president català cada 15 d’octubre. Aquest any serà el 76è aniversari de la seva mort.

 

El mural, pintat a la paret de l’Escola Divina Pastora, té una extensió de 1’80 x 5 metres, està pintat de vius colors i inclou la llegenda “Al món hi ha moltes causes justes per les que lluitar, però Catalunya només ens té a nosaltres”.

 

El disseny del mural ha anat a càrrec de Jordi Sanahuja, reconegut artista igualadí vinculat a l’”Art de la Terra”, centre artístic amb pàgina a Internet on hi col·laboren artistes catalans de diferents arts: ceràmica, pintura, escultura… Van col•laborar en la realització del mural diversos membres d’ANC i de Poble Lliure, en una jornada plena de bon humor i bona col·laboració.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*