Inici Destacats La pilot vilanovina Maria López es proclama campiona de Catalunya de trial

La pilot vilanovina Maria López es proclama campiona de Catalunya de trial

La vilanovina Maria López del Rio s’ha proclamat campiona de Catalunya de trial en categoria Open Femení. Al llarg de la temporada 2022 es van disputar 5 proves de les quals en va guanyar 3. És el primer cop que la pilot del MC DSB Trial La Pobla de Claramunt ha competit al Campionat de Catalunya de Trial Open, gràcies també al suport de Félez CS Suministros S.L.

La pilot vilanovina recollirà el títol de campiona de Catalunya el dissabte 14 de gener a Barcelona, en la gala organitzada per la Federació Catalana de Motociclisme.

Maria López clou així una magnífica temporada en la qual també va aconseguir acabar els famosos 3 Dies Trial Santigosa, una prova molt exigent físicament i una de les proves de trial amb més tradició tant en l’àmbit català com europeu.

Un esport, el trial, on és difícil trobar mitjans per poder competir, i encara més per promoure les categories femenines.