Inici Teatre Pierrot Teatre de Centelles triomfa al Concurs de Teatre Amateur de Piera

Pierrot Teatre de Centelles triomfa al Concurs de Teatre Amateur de Piera

COMPARTIR

El reconeixement del públic va ser per a la representació de ‘Nadal a Cals Cupiello’ de la companyia Teiatre de la Palma de Teià
El passat dissabte 15 de desembre, es va celebrar l’acte de lliurament dels premis del 42è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera. El jurat va escollir la companyia Pierrot Teatre de Centelles com a millor grup, mentre que la votació popular va optar per Teiatre, de la Palma de Teià, i la seva representació de Nadal a Cals Cupiello d’Eduardo de Filippo.

Com en les darreres edicions, també es va premiar la millor presentació escènica que va ser per Illets, Grup Escènic d’Abrera, i la seva obra Federico García Lorca, calor, alma y pasión. En Toni Presseguer i l’Ester Roca, de Pierrot Teatre de Centelles, van ser premiats com a millors actors principals. Així mateix, en Sergi Guillemot, de Qollunaka Grup de Teatre de Terrassa, va ser escollit millor actor de repartiment i l’Àngels Aregall, de Pierrot Teatre de Centelles, millor actriu de repartiment. Per últim, el guardó a la millor direcció va ser per Joan Pagès, també de Pierrot Teatre de Centelles, per la seva direcció de l’obra Els rústegues de Carlo Goldoni.

Durant el lliurament de premis, l’equip organitzador va ressaltar l’alt nivell de les companyies i dels grups participants i va agrair a tothom la implicació en la darrera edició.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*