Inici Destacats La pierenca Saidax participa al disc de La Marató de TV3

La pierenca Saidax participa al disc de La Marató de TV3

COMPARTIR

La jove cantautora Aïda López, anomenada Saidax, és una de les protagonistes de la tretzena edició del disc de La Marató de TV3, que se celebrarà aquest diumenge 17 de desembre i que aquest any destinarà tots els diners recaptats a la investigació de les malalties infeccioses greus.

Saidax interpreta una cançó adaptada al català d’Albert Hammond anomenada When I need you (Quan t’enyoro) que va dur a l’èxit a Leo Sayer i posteriorment a Celine Dion. Amb només 20 anys, la pierenca s’ha fet un lloc en el panorama català amb el seu primer disc No Tears (Delirics, 2017). La seva veu, profunda i amb una ànima blues, estarà acompanyada, en aquesta ocasió, pels germans Saltor, dos prestigiosos guitarristes catalans amb una llarga trajectòria com a intèrprets i productors, i membres fundadors del grup La Porta dels Somnis.

El disc de La Marató inclou 19 temes interpretats en català per un total de 33 artistes tan reconeguts com India Martínez, Pastora Soler, David DeMaría, Blaumut, Love of Lesbian i Buhos, entre altres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*