Inici Societat Piera vol escoltar els joves per fer un nou equipament

Piera vol escoltar els joves per fer un nou equipament

COMPARTIR

L’Ajuntament de Piera vol impulsar un nou equipament juvenil amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per a tots els joves de Piera on s’hi duguin a terme activitats diverses i permeti posar al seu abast serveis i recursos d’interès per al col·lectiu.

Des de la regidoria de Joventut s’ha obert un procés participatiu per tal que siguin els mateixos joves els qui opinin sobre com volen que sigui el nou espai jove. Per fer-ho possible, s’han habilitat diverses eines entre les quals hi ha un qüestionari que poden omplir en només uns minuts i on se’ls fan diverses preguntes sobre la gestió del futur equipament i sobre el tipus d’activitats i serveis que els hi agradaria que acollís.

Així mateix, des del consistori també es té previst convocar diverses sessions participatives que comptaran amb representants escolars, joves associats i altres a títol individual. Els interessats en participar-hi cal que facin la inscripció enviant un correu electrònic amb el seu nom, cognoms i contacte a alguna de les adreces següents: nunezbn@ajpiera.cat o participacio@portacabot.cat.

FER UN COMENTARI

*