Inici Festes Piera viu una participada Fira del Sant Crist

Piera viu una participada Fira del Sant Crist

COMPARTIR

Centenars de visitants han passejat pels carrers de la vila aquest cap de setmana per conèixer el mercat medieval i els productes que ofereix el comerç de proximitat

En aquesta 29a edició de la Fira del Sant Crist, el temps ha acompanyat i ha contribuït a l’èxit de la celebració. Centenars de visitants d’arreu de la comarca han passejat pels carrers de la vila i han gaudit de les parades del comerç local així com del mercat medieval que comptava amb tallers i productes d’artesania.

La inauguració oficial es va fer dissabte i va comptar amb la presència de les autoritats locals i de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa. En l’acte hi van participar també algunes entitats locals com el Pubillatge i els Falcons de Piera. Durant tot el cap de setmana hi ha hagut tallers infantils, espectacles d’animació,concerts, classes de ball i una gimcana nocturna. També es van celebrar diumenge l’XI Piera Motor Festival, un dinar i un quinto popular a càrrec dels Diables de Piera.

Les Festes del Sant Crist arriben aquest cap de setmana amb un seguit de propostes per als pierencs i pierenques d’edats diverses. El 28 d’abril es viurà la diada del Sant Crist amb la celebració de la missa solemne i la renovació del vot de poble. No faltaran activitats infantils, sardanes, el correfoc i el concert d’Hotel Cochambre. Diumenge hi haurà la I Cursa BTT Infantil i la XXIII Trobada Gegantera de Piera. Les festes finalitzaran dimarts dia 1 de maig amb la celebració de l’Aplec de Mas Bonans.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*