Inici Destacats Piera tanca el 44è Concurs de Teatre Amateur

Piera tanca el 44è Concurs de Teatre Amateur

COMPARTIR

El passat dissabte es va tancar el 44è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, una edició que s’ha vist condicionada per la pandèmia. Des del mes d’octubre s’han programat un total de vuit representacions que han anat a càrrec de companyies teatrals d’arreu del territori. El concurs ha anat variant la seva programació depenent de la normativa vigent que s’ha anat aplicant amb l’objectiu de controlar l’epidèmia. Un cop acabada la restricció de tancaments d’espais culturals durant el mes de novembre, la comissió organitzadora va decidir reprendre el concurs complint totes les mesures de seguretat sanitàries i creient, fermament, que la “Cultura és Segura”.

Enguany s’han representat les obres Descalços pel parc, de la companyia del Teatre del Centru, de Canet de Mar; Invisibles de Génesis Teatro de la Peña Fragantina de Fraga; Un joc perillós d’Onze al Teatre de Sant Quirze del Vallès; i Escac i mat dels terrassencs Qollunaka Teatre, després dels quals es van tancar els espais culturals. El concurs es va reprendre amb Les arrels del Grup de Teatre d’Amics de les Arts de Terrassa; Angoixa del grup de teatre Tàndem, de Santa Perpètua de la Mogoda; Innocència dels terrassencs Grup de Teatre D’aquí i d’allà; i l’última representació va ser Desconeguda de la companyia La Teatral, de Barcelona.

L’organització ha valorat de forma molt positiva aquesta edició especial del concurs, marcada per la COVID-19 i celebren que finalment s’hagin pogut representar totes les obres del concurs. Enguany l’afluència de públic ha disminuït, amb una mitjana de 40 a 60 espectadors per funció. Així mateix, també en destaca la bona qualitat de les obres escollides. El veredicte del jurat es farà públic en el transcurs de la gala de lliurament de premis del 44è Concurs de Teatre Amateur, que se celebrarà al Teatre Foment. A causa de la incertesa del moment, la data serà anunciada un cop passades les festes nadalenques, i la seva celebració s’adaptarà a les restriccions del PROCICAT.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*